Welkom bij Social Media Club 0495 #smc0495

Waarom Social Media Club 0495 en niet Social Media Club Weert?

Omdat we meer zijn dan ‘Weert’ alleen. Als Poort van Limburg zijn wij een schakel tussen het Limburgse en het Brabantse en willen wij graag als verbindend geheel optreden naar de ons omringende sociale wereld.

Geen dure prietpraat maar heldere onderwerpen en open sprekers. Want zowel voor – als tegenstanders van social media mogen bij ons hun zegje doen. In de lijn van het nieuwe zaken doen, ‘informatie heeft een dienend doel, deel dit dan ook’.

Onze social media club wil dan ook graag een stap verder zetten en ‘de grenzen’ gaan slechten. Niet alleen de geografische grenzen maar ook de virtuele.
Want ons blikveld is niet alleen gericht op de computer maar zeer zeker op direct ‘live’ contact.

Wij gaan dan ook interessante workshops en lezingen aanbieden met daarna volop mogelijkheid tot netwerken en uitwisselen van informatie. En dit zal zich niet beperken tot onze regio alleen, maar verder reiken en het Limburgse en Brabantse verbinden met elkaar. We zetten zelfs een stap verder en gaan ook betrekkingen aanknopen met het omliggend grensgebied in België .

Sociaal dus in de breedste zin van het woord en met relevante kennis en informatie uit de ‘echte’ en de virtuele wereld met als doel een echte verbinder te zijn. Waarin het zakelijk verkeer een plek zal vinden om kennis te verbreden, verdiepen en uit te dragen. Om daarmee het sociaal draagvlak in deze regio de sterke rol te geven die zij verdient.

Dus iedereen met ‘social feelings’ is welkom en dagen wij uit om met ons deze regio tot bezieling te brengen. Zowel virtueel als in levende lijve door uitwisseling van kennis, ervaring en een open houding.

Wij zien uit naar Uw bezoeken en vernemen graag feedback.

Geef een reactie