Dienstverlening en verkoop zijn aan nieuwe inzichten toe en SMC0495 geeft graag het voortouw.

Dat de wereld toe is aan nieuwe verbindingen is een open deur, die hoeven we niet meer open te trappen. Maar aan de manieren waarop dit zou kunnen, is nog wel het een en ander toe te voegen.

Zonder in overwegend Engels jargon te vervallen willen we het maar even eenvoudig voor het voetlicht tillen. Onze verkoopkanalen dienen anders ingericht te worden. Dit betekent dus ook andere dienstverlening en andere communicatie met de potentiële klant.

Marco van den BoschMarco van den Bosch heeft een specifieke strategie ontwikkeld en stelt daarmee het bedrijfsleven in de gelegenheid om zich hernieuwd te verbinden met zijn relaties. Zowel on-line als off-line valt er veel te stroomlijnen en te interesseren.

Dinsdag 24 juni a.s. bent U weer van harte welkom bij Golden Tulip, nadat U zich ingeschreven heeft via onze www.smc0495.nl site.

Even via de Eventbrite link aangeven dat U komt.

– 19.30 uur Opening Robert Manders partner bij FoedererDFK. Opvolgend zet Marco van den Bosch van Rechannel het licht op de retail en haar kanalen, waaronder leveranciers, klanten en andere organisaties.
– 20.30 uur Pauze.
– 21.00 uur vervolg van Marco van den Bosch met afsluitend een toelichting op het gebied van accountancy van Robert Manders.robert-manders
– 22.00 uur ‘reconnect yourself’, tijd voor een drankje en een praatje.

Op Facebook en Linkedin kunt U ons vinden onder Social Media Club 0495, waar we ook weetjes en nieuwtjes plaatsen.