Zijn social media een serieus en niet te onderschatten middel tot communicatie en horen ze er gewoon bij.

Of is het een inbreuk op onze sociale structuur. Het vergt natuurlijk ook de nodige tijd en moeite en het is behoorlijk spannend. Want hoe zal de huidige digitale stroomversnelling in te passen zijn in het normale dagelijkse bestaan.

Momenteel is het vaak een weg van ‘trial and error’.  En de nieuwe omgangsvormen die hiermee op het toneel verschijnen zijn voor veel mensen een vertoning op zich.

Het is dan ook goed om gewoon bij een kop koffie eens het dialoog aan te gaan. Waarin angsten, wrevel, dromen en verwachtingen gewoon uitgesproken kunnen worden.

SML-transparant-180-png.pngSMC0495 wil graag de verbinder zijn hier en biedt in het kader van Weert in Dialoog een tweetal dagen ruimte om een verkenningstocht te maken langs het landschap van social media.

Wij nodigen U dan ook graag uit plaats te nemen aan tafel in een gastvrij Golden Tulip Weert op vrijdag 1 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. Of op zaterdag 2 november a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur. Wij hebben getrainde gespreksleiders met de nodige kennis van social media en we zijn heel benieuwd naar Uw mening.

Met de uitkomsten van deze verkenningen zullen we rekening houden in de nog op te stellen programmering van het komende seizoen.

U kunt zich aanmelden via onze site www.smc0495.nl of onze facebook pagina https://www.facebook.com/pages/Social-Media-Club-0495/330545870293532?ref=hl doorklikken naar eventbrite.nl