PERSBERICHT van smc0495

Socal Media Club 0495 begint bij het begin en dat is waar ze voor staat.
Met als oprichtingsplaats Weert, de ‘Poort van Limburg’ willen wij de schakel vormen tussen het Limburgse en Brabantse en als verbindend geheel optreden naar de ons omringende sociale wereld.

Wat is er dan mooier om op 30 juni a.s. op Wereld Social Media Day in het daglicht te treden en ons te verbinden met 6 andere Social Media Clubs in Limburg en Brabant.
In de virtuele wereld reizen we vaak met een paar klikken naar de overkant, in het echte leven is dit iets minder makkelijk. Toch hebben we hier iets op gevonden namelijk een ‘Pitchbus tour’. Een busreis langs vijf Limburgse steden met als einddoel ons mooie Brabantse Land. Live verbinding met de mensheid om ons heen en een scala aan mogelijkheden tot uitwisseling van kennis en meer.
Op het einddoel Eindhoven een grote ontmoeting tussen mensen met interesse in Social Media, met lezingen en workshops een BYO dinner en omdat we Nederlanders zijn een leuke quiz.
Programma en opstapplaatsen zijn te vinden op www.smc046.nl waar je je tevens aanmelden kan.

Ondertussen maakt SMC0495 zich op om op 18 September 2012 in een eerste bijeenkomst met het omringende gebied kennis te maken en met iedereen die zich op een open manier wil verhouden tot de mens om hem heen.
Wil je ook kennis delen, maatschappelijke discussies voeren en laagdrempelig het Social Media netwerk verkennen, neem contact met ons op via smc0495@concepts.nl

Alvast een fijne reis en graag tot ziens.

Aanmelden via Facebook

Aanmelden via LinkedIN