Voor vormgevers is het landschap altijd een uitdaging, zeker op bepaalde hoogte.

Dit is een wat gewaagde openingszin, zeker omdat ik graag iemand voor wil stellen aan het grote publiek.

DESIGNUUR-ontwerper-contactJoyce Machielsen zoekt graag de grens van het perspectief op. Ten eerste omdat het spannend is, ten tweede omdat het werkelijk de horizon kan verleggen. En zijn daar designers niet altijd mee bezig. Producten dusdanig vorm te geven dat ze zowel functioneel als vernieuwend werken.
Paragliding beoefenen is dan de perfecte stijloefening, die naast euforie ook rust in het hoofd geeft. De ultieme staat om te scheppen. Genoeg afstand om kleur, patroon en materie te verkennen. Maar ook genoeg bezigheid om zelf in evenwicht te blijven met de natuurkrachten. Want lucht kan verraderlijk veranderlijk zijn en is een kracht die zowel water, vuur als aarde omver kan werpen. Voordat je het weet ben je dus zelf speelbal van de krachten die je wil onderzoeken en beheersen.Joyce Bezau

In wezen zit in deze tak van sport dus ook de essentie van het designers vak verweven. Het balanceren op het snijvlak van de tijd, de eigen mogelijkheden en de zucht naar vernieuwing en verbeteringen.

Designuur is dan ook een treffende naam voor de creatieve dienstverlening die Joyce voor ogen staat. En die ze nu ook voor ons als social media uitdragers en verbinders in wil zetten.

SMC0495 mag zich dus verheugen in een nieuwe zucht frisse wind binnen het bestuur. Zeker omdat onze performance met deze opschaling alleen maar kan winnen. DESIGNUUR-fotografie-lucht

Neem eens een kijkje op haar site www.designuur.nl om haar grafisch kunnen te bekijken. En op haar site www.modelot.nl. om ook die wereld eens te ondergaan. Want met één bezigheid zou het denk ik toch niet uitdagend genoeg zijn.

Op onze eerstvolgende SMC0495 avond op 24 juni a.s. kunt U haar natuurlijk in levende lijve ontmoeten. In zoverre U nog geen kennis gemaakt heeft en een praatje aanknopen is nu een ‘piece of cake’ want U kent nu haar passie.joyce-machielsen

Noteer de datum vast want het gaat ook over een multi discipline maar dit maal in de marketing. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, zoals er ook meer kanalen naar de markt leiden.

AR Tekst en Beeld – Anki Raemaekers